White Noise Machine en Sterrenprojector – Knuffel Koe

White Noise Machine en Sterrenprojector
FavoriteLoadingToevoegen aan favorieten

Zoekt u een zacht, schattig vriendje dat uw baby of peuter helpt om in slaap te vallen tijdens onrustige, slapeloze nachten? Dit vriendje, uitgerust met een White Noise Machine en Sterrenprojector, is ontworpen om slaap te bevorderen. De Pinguïn biedt 12 slaapliedjes, 4 natuurlijke slaapgeluiden zoals een hartslag of waterval, en een sterrenlichtprojector. U kunt het gewenste geluid en licht kiezen, waarna uw kleintje heerlijk zal inslapen onder een kleurrijke sterrenhemel. Als er binnen een half uur geen nieuwe geluiden worden gekozen, stopt het geluid automatisch.

Deze schattige slaaptrainer met White Noise Machine en Sterrenprojector bevat 12 verschillende slaapliedjes, 4 natuurlijke slaapgeluiden (hartslag, waterval en natuur) en een sterrenprojector met diverse kleuren. U kunt kiezen uit drie volumeniveaus. De geluiden en de sterrenprojector creëren een gevoel van rust en veiligheid, vergelijkbaar met wat baby’s in de baarmoeder ervaren.

De knuffel is veilig in gebruik en eenvoudig te reinigen. Hij is wasmachinebestendig na het verwijderen van de White Noise Machine en Sterrenprojector. Het apparaat is veilig opgeborgen in de knuffel en kan er niet zomaar uitgehaald worden. Voor het verwisselen van de batterijen moet u met een schroevendraaier het schroefje aan de achterkant losdraaien. Het apparaat werkt op 3 AAA-batterijen, die zijn inbegrepen.

Het verbeteren van de slaap is een belangrijk voordeel van deze schattige knuffel met White Noise Machine en Sterrenprojector. De hersenen reageren op frequenties die verbonden zijn met de zintuigen, en de frequenties in witte ruis zijn natuurlijke geluidsmaskeerders. Witte ruis is een wetenschappelijk bewezen methode die door artsen en slaapdeskundigen wordt aanbevolen om de slaap te bevorderen.

De werking is gebaseerd op het monotone geluid dat afleidende omgevingsgeluiden maskeert, waardoor uw baby zich beter kan concentreren op het slapen. De sterrenprojector draagt bij aan een ontspannen en veilige sfeer.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde kraamcadeaus