Beste Kolfapparaat

beste kolfapparaat
FavoriteLoadingToevoegen aan favorieten

Medela Freestyle Hands-Free borstkolf

Je handen vrij om ook andere dingen te doen kan met deze flexibele en zeer comfortabel borstkolf. Met deze elektrische borstkolf van Medela zorg je ervoor dat je altijd en overal kunt kolven. Meer informatie over de beste handsfree kolf kun je hier vinden.

Het discrete ontwerp en het lichte gewicht van deze opvangcups ga jij ontspannen verder met je dag. De anatomische vorm pas perfect op je borst en samendrukken van de melkkanalen voorkomt.

Dankzij het discrete ontwerp en het lichte gewicht van de opvangcups ga je comfortabel verder met je dag, terwijl de anatomisch vorm perfect aansluit op je borst en daardoor samendrukken van de melkkanalen voorkomt.

Het draagfomfort van deze Freestyle Hands-free borstkolf biedt niet alleen gebruiksgemak. Met slechts drie onderdelen kun je deze eenvoudig reinigen.

Alle voordelen van de Freestyle Hands-free borstkolf op een rij

Handsfree: de Medela Freestyle Hands-free biedt de flexibiliteit om altijd en overal te kolven. Dankzij de compacte kolf met oplaadbare accu en draagbare opvangcups heb je je handen vrij om te multitasken.

Anatomisch ontwerp: de handsfree opvangcups zijn speciaal ontworpen om de melkstroom te maximaliseren. De bredere onderste helft ondersteunt de onderkant van de borst, terwijl het gladde oppervlak en de rand die wijd uitloopt van de borst druk op de melkkanalen helpt voorkomen.

Comfortabel en licht van gewicht: de ultralichte, draagbare opvangcups wegen elk slechts 76 gram en sluiten perfect aan op de vorm van de borst. Op die manier zijn de cups discreet en comfortabel in je beha te dragen.

 Slechts 3 onderdelen: dankzij het minimalistische ontwerp met slechts 3 onderdelen zijn de opvangcups eenvoudig uit elkaar te halen en vervolgens gemakkelijk af te wassen of in de vaatwasser schoon te maken.

Medela Family-app: de Medela Family-app is jouw persoonlijke assistent. Koppel de kolf aan de app, hou via de app gemakkelijk belangrijke statistieken bij en ontvang tips of ondersteuning voor je zwangerschap, baby en borstvoeding.

2 Phase Expression-technologie: de Freestyle Hands-free borstkolf imiteert het natuurlijke zuigritme van de baby – eerst wordt de melkstroom gestimuleerd, waarna de melk rustig wordt afgekolfd.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde kraamcadeaus