White Noise Machine en Sterrenprojector – Knuffel Pinguïn

White Noise Machine en Sterrenprojector – Knuffel Pinguïn
FavoriteLoadingToevoegen aan favorieten

Heeft uw baby of peuter onrustige, slapeloze nachten en bent u op zoek naar een zacht, schattig vriendje dat helpt bij het inslapen? Dit vriendje, uitgerust met een White Noise Machine en Sterrenprojector, is ontworpen om de slaap te bevorderen. De Pinguïn heeft 12 slaapliedjes, 4 natuurlijke geluiden zoals een hartslag of waterval, en een sterrenlichtprojector. U kunt zelf het gewenste geluid en licht kiezen, waarna uw kleintje heerlijk zal inslapen onder een kleurrijke sterrenhemel. Het geluid stopt automatisch na een half uur, tenzij er nieuwe geluiden worden geselecteerd.

De charmante TrueLife Slaaptrainer met White Noise Machine en Sterrenprojector
De Pinguïn biedt 12 verschillende slaapliedjes, 4 natuurlijke geluiden (hartslag, waterval en natuur) en een sterrenprojector met diverse kleuren. Er zijn drie volumeniveaus beschikbaar. De geluiden en de sterrenprojector creëren een gevoel van rust en veiligheid, vergelijkbaar met wat baby’s in de baarmoeder ervaren.

Veiligheid en eenvoudige reiniging
De Pinguïn is wasbaar in de machine nadat de White Noise Machine en Sterrenprojector zijn verwijderd. Het apparaat met de White Noise Machine en Sterrenprojector is veilig ingebouwd en kan niet zomaar uit de knuffel worden gehaald. Voor het vervangen van de batterijen moet met een schroevendraaier een schroef aan de achterkant van het apparaat worden losgedraaid. Het apparaat werkt op 3 AAA-batterijen, die zijn inbegrepen.

Slaapverbetering
De schattige Pinguïn met White Noise Machine en Sterrenprojector is een veilige manier om de slaap te verbeteren. De hersenen reageren op frequenties die verbonden zijn met de zintuigen. De frequenties in witte ruis zijn natuurlijke geluidsmaskers. Witte ruis is een wetenschappelijk onderbouwde methode die door artsen en slaapexperts wordt aanbevolen om de slaap te verbeteren.

Hoe werkt het?
Het monotone geluid voorkomt dat uw baby wordt afgeleid door omgevingsgeluiden.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde kraamcadeaus