White Noise machine met sterrenhemel

White Noise machine met sterrenhemel
FavoriteLoadingToevoegen aan favorieten

Bent u op zoek naar een effectieve witte ruis machine die uw baby of kind helpt ontspannen? Overweeg dan de multifunctionele Smart Baby K5 white noise machine van Three Sheep! Deze machine biedt niet alleen kalmerende geluiden en liedjes, maar ook vele interactieve en educatieve functies om uw baby te vermaken en te leren ontspannen.

Voordelen:
+ 19 liedjes en 8 rustgevende geluiden
+ Huildetectie en een dictafoon voor ouders
+ Inclusief een 360° sterrenhemel
+ Bewegingssensoren voor diverse interactieve en educatieve activiteiten
+ Veilig voor gebruik met CE- & RoHS-certificering

Wilt u weten waarom de Smart Baby K5 white noise machine van Three Sheep zo geliefd is?
De Smart Baby K5 is een zeer complete en multifunctionele witte ruis machine voor uw kind. Naast 27 ontspannende geluiden en liedjes, heeft het bijvoorbeeld ook een dictafoonfunctie. Ouders kunnen een bericht opnemen dat wordt afgespeeld als het kind wakker wordt of begint te huilen, wat zorgt voor directe ontspanning door het herkennen van de ouderlijke stem. Daarnaast biedt de machine een prachtige 360 graden sterrenhemel die de oogcoördinatie van uw kind kan stimuleren. De Smart Baby K5 heeft ook een bewegingssensor voor verschillende interactieve en educatieve doeleinden, zoals het beïnvloeden van het ritme van de muziek en het activeren van verschillende geluiden, wat de hand-oogcoördinatie en het gehoor van uw kind bevordert.

Huildetectie
De Smart Baby K5 beschikt over een geavanceerde huildetector met dictafoonfunctie. Ouders kunnen een bericht opnemen dat automatisch afspeelt wanneer het kind begint te huilen, wat zorgt voor onmiddellijke herkenning en kalmering.

27 Ontspannende Geluiden en Liedjes
Deze multifunctionele witte-ruismachine biedt 27 verschillende slaapliedjes en geluiden. Hieronder vallen kalmerende liedjes en melodieën, maar ook educatieve dierengeluiden en interactieve geluiden.

Educatief en Interactief
Geavanceerde bewegingssensoren bieden diverse educatieve en interactieve mogelijkheden. Zo kan er meegetrommeld worden op de muziek, kan het muzikale ritme aangepast worden en kunnen verschillende geluiden geactiveerd worden, wat de nieuwsgierigheid van het kind voortdurend stimuleert.

360-graden sterrenhemel
De Smart Baby K5 levert een verfijnde 360-graden sterrenhemel die kan draaien of stilstaan. Met rustgevende, zachte kleuren verbetert het de oogcoördinatie en helpt het je kindje te ontspannen. Indien gewenst, kan de sterrenhemel ook uitgeschakeld worden.

Kwalitatieve speaker inbegrepen
De speaker met een impedantie van 8 ohm (0,5W – 29mm) biedt een kwalitatief hoogwaardig en non-looping geluid.

Veilig in gebruik met CE & RoHS keurmerk
De Smart Baby K5 van Three Sheep is veilig en heeft het CE & RoHS keurmerk. Het toestel heeft een comfortabele, huidvriendelijke ABS-coating en een siliconen omhulsel, waardoor het prettig aanvoelt en je kind veilig kan spelen en ontdekken.

Alle voordelen op een rij
Een zeer multifunctionele white noise machine
Helpt je kindje direct te ontspannen
Inclusief huildetectie en dictafoonfunctie voor ouders
Bevat 27 ontspannende geluiden en liedjes
Bewegingssensoren: ontspannend, educatief en interactief
Veilig spelen met CE & RoHS keurmerk
360-graden sterrenhemel
Gemaakt van hoogwaardige materialen

100% tevredenheidsgarantie
Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht het product toch niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Profiteer nu van gratis verzending via bol.com en een 30-dagen ‘niet goed, geld terug’-garantie.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde kraamcadeaus